Yüksekova'daki kaldırım sorunlarına çözüm yolda

Yüksekova'daki kaldırım sorunlarına çözüm yolda

Yüksekova’da uzun yıllardır süren kaldırım eksiklikleri, yapılan yeni çalışmalarla çözülmeye başladı.

Yüksekova'da uzun yıllardır süren kaldırım eksiklikleri, bu yıl yapılan çalışmalarla çözüme kavuşmaya başladı. Özellikle Yenimahalle bölgesindeki kaldırımlar, kazalara yol açan bir sorun haline gelmişti, ancak bu yılki çalışmalarla azalmaya başladı.

Bajêrge TOKİ Kavşağı'ndan Hastane’ye kaldırım inşaatı başladı

Bajêrge TOKİ Kavşağı'ndan Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kadar olan bölgede de kaldırım çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmaların iki ay içinde tamamlanması bekleniyor. Bölge sakinleri, yeni kaldırımlar sayesinde daha güvenli bir şekilde hareket edebilecek.

whatsapp-image-2024-08-12-at-22-48-57.jpeg

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı'ndan açıklama

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, geçtiğimiz yıl yapılan girişimlerin sonuç verdiğini belirtti. Durna, şehirdeki yol ve kaldırım sorunlarının çözülmesi ve estetik görünüm kazandırılması amacıyla Ankara’daki Karayolları Genel Müdürlüğü ve Van Bölge Müdürlüğü ile temaslarda bulunduklarını ifade etti.

whatsapp-image-2024-08-12-at-22-49-08.jpeg

Okul bölgesindeki kaldırım eksiklikleri çözüme kavuştu

Durna, Yenimahalle'deki okullar bölgesinde kaldırımların olmamasının hem kazalara neden olduğunu hem de bölgenin kirli bir görünüme yol açtığını söyledi.

whatsapp-image-2024-08-12-at-22-48-45.jpeg

Başkan Durna, katkılarından dolayı Yüksekova Valisi, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Van Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Şehrin yol ve kaldırım sorunlarının çözülmesi için çalışmalarının devam edeceğini belirten Durna, "Şehrimizin daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuşması için elimizden geleni yapacağız. İnşallah, bu sıkıntılar en kısa sürede tamamen giderilir" dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum