Yüksekova'da zabıta ekipleri kaldırım işgaline karşı 1 haftalık mühlet tanıdı

Yüksekova'da zabıta ekipleri kaldırım işgaline karşı 1 haftalık mühlet tanıdı

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kaldırım işgaline karşı çalışma yürüttü.

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçenin Cengiz Topel Caddesindeki kaldırım işgali ile ilgili, işportacılar, seyyar satıcılar ve özellikle kahvehane sahipleri ile görüşerek kaldırımların işgal edilmemesi hususunda uyarıda bulundular.

Yürütülen çalışmada kaldırım işgali ile ilgili tanınan 1 haftalık süre zarfında uyarıları dikkate almayan iş yerleri hakkında yasal işlem uygulanacağı ifade edildi.

whatsapp-image-2024-06-26-at-14-14-50-2.jpeg

"Çalışmalarımız devam edecek"

Kapsamlı bir şekilde süreci takip edeceklerini ifade eden Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, “Esnaf ve vatandaşlardan gelen şikâyetleri de değerlendirerek Belediyemiz tarafından alınan karar doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız. İlçemizde kaldırım işgaline son vermek için ekiplerimiz her an sahada olacaklardır. Seyyar Satıcıları ve İşportacıları kaldırımdan kaldırdık ve kaldırım işgalinde bulunan kahvehanelere de 1 haftalık zaman tanıdık. Yaptığımız çalışmalarla halk sağlığını tehdit eden, görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan seyyar satıcılar ve kaldırım işgaline karşı denetimlerimiz devam edecektir” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum