Yüksekova’da yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

Yüksekova şehir merkezindeki altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yüksekova şehir merkezinde altyapı ve yol düzenleme projesi başlatıldı. Yaklaşık 5 kilometrelik bir alanda yeni kaldırımlar yapılacak ve yolun altyapısı yenilenecek. Projenin bir parçası olarak, Sabancı Kavşağı'ndan Havaalanı Kavşağı'na kadar olan güzergahta çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde belirlenen güzergahtaki yol tamamlandığında ise hastane tarafındaki yol çalışmalarına başlanacak.

whatsapp-image-2024-06-22-at-15-35-53.jpeg

Yüklenici firma şantiye şefi Kemal Çapa, yol çalışmaları sırasında ulaşım sıkıntısı yaşayan bazı vatandaşlardan tepki aldıklarını ama olası olumsuzluklara karşı yolların düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

whatsapp-image-2024-06-22-at-15-35-46.jpeg

Ayrıca Çapa, güzergahta sıkça kaza yaşandığını ve bu kazalarda vatandaşların hayatını kaybettiğini ifade etti. Bölgede okulların bulunduğunu ve yolun işlek bir güzergah olduğunu da ekledi. Çapa, kaldırım çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamaya çalıştıklarını ve bu çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum