Yüksekova'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden çift toprağa verildi

Dün Yüksekova’nın Kısıklı (Dîlezi) köyünde yaşanan trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Hasan Bala ve eşi Keji Bala bugün toprağa verildi.

Dün Yüksekova’nın Kısıklı (Dîlezi) köyünde, 46 AAG 139 plakalı araç, Hasan Bala’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte yoldan çıkarak tarlaya uçmuştu. Kaza sonucu Hasan Bala ve Keji Bala hayatını kaybederken, 1 kadın ve 2 çocukta yaralanmıştı.

img-3637.jpeg

Yaşamını yitiren Hasan Bala ve eşi Keji Bala bugün saat 10:00 sıralarında, Yüksekova'nın Esendere beldesine bağlı Sarıyıldız (Kokep) mahallesinde bulunan mezarlıkta defnedildi.

Cenaze törenine, Yüksekova Belediye Eşbaşkanı Şoreş Diri, DEM Parti İlçe Yöneticileri, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, avukatlar, ilçedeki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kanaat önderleri, mahalle muhtarları, ilçe daire amirleri, Bala’nın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

whatsapp-image-2024-07-24-at-10-34-55.jpeg

Aile, taziyeleri Esendere beldesine bağlı bir Sarıyıldız (Kokep) mahallesinde bulunan Serhenk Büyüksu Camisi’nde kabul edecek.

Taziye dilekleri için iletişim numarası;

Hasan Bala'nın kardeşi Hüseyin Bala: 0531 304 10 80

img-3609.jpeg

img-3643.jpeg

img-3672.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum