Yüksekova’da ticari taksi ücretlerine zam

Yüksekova’da ticari taksi ücretlerine zam

Yüksekova'da ticari taksi ücretlerine zam geldi. İndi-bindi kısa mesafe ücreti 100 TL olarak belirlendi.

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından açıklanan yeni tarifeye göre açılış ücreti 35 TL, saat ücreti 250 TL, kilometre ücreti 30 TL, birim mesafe aralığı 1 dakika ve indi-bindi kısa mesafe ücreti ise 100 TL olarak belirlendi.

"Esnaf olarak maliyetlerimiz yükseldi"

Esnaf Odaları olarak zam yapmayı hiç istememelerine rağmen taksici esnafların artan maliyetleri nedeniyle zam yapıldığını belirten Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, "Esnaf olarak maliyetlerimiz yükseldi. Araçların bakım-onarım, malzeme, işçilik masrafları, akaryakıt zamları ve enflasyon gibi etkenler göz önünde bulundurularak taksimetre ücretlerini belirledik. Değerli Yüksekova halkından özür dileyerek bu zammı uygulamak zorunda kaldık. Yeni güncellenen ücretlerin taksici esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
  • Gever / 20 Mayıs 2024 11:20

    Çok çok fazla..

    Yanıtla (1) (0)
  • Gever / 20 Mayıs 2024 08:19

    Zaten çok pahalıydı taksiler. Hakkari ve Vanda daha uygun. Buranın ne farkı var pahalı olmasından. Ki zaten 1km de ne yakıyor araç 100tl yapacak kadar. Çok çok aşırı yüksek Allah fakir fukaraya yardım etsin.

    Yanıtla (1) (0)
  • . / 19 Mayıs 2024 11:20

    Daha ücreti yazmayı bilmiyorlar, fiyatlara bak

    Yanıtla (1) (0)
  • TDK / 19 Mayıs 2024 03:19

    İlk olarak ücret kelimesi nasıl yazılır onu öğrenin.Ondan sonra gelip zam yapın.

    Yanıtla (0) (0)