Yüksekova’da tandır evinde yangın çıktı

Yüksekova’nın İpek Mahallesi’nde bir tandır evinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Yüksekova’nın İpek Mahallesi’nde Necmettin Özer’e ait tandır evinde yangın çıktı.

whatsapp-image-2025-03-16-at-18-22-54-1.jpeg

Odunluk olarak da kullanılan tandır evinde saat 17.15’te başlayan yangına, Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hızla müdahale etti.

whatsapp-image-2025-03-16-at-18-22-55.jpeg

Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında tandır evi kullanılamaz hale geldi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.