
Yüksekova’da Sanat Sokağı trafiğe kapatıldı
Ramazan Bayramı’na kısa bir süre kala, Yüksekova çarşı merkezinde bayram alışverişi yoğunluğu artmaya başladı. Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, alışveriş yapan vatandaşlar için Sanat Sokağı’nı trafiğe kapattı.
Her bayramda olduğu gibi bu yıl da Yüksekova'nın çarşı merkezinde büyük bir kalabalık oluşurken, özellikle Sanat Sokağı, esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor.
Bayram alışverişi nedeniyle sokak üzerinde yaşanan yoğunluk, Zabıta ekipleri tarafından düzenlenerek araç geçişlerine kapatıldı. Sokağın giriş ve çıkışlarına bariyerler yerleştirilerek, araçların geçişi engellendi. Bu uygulama, hem esnafın hem de alışveriş yapan vatandaşların daha güvenli ve rahat bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
Sanat Sokağı’ndaki trafik kapalı alanda alışveriş yapan vatandaşlar, bayram alışverişlerini rahatça yaparken, esnaflar da bayram öncesi işlerinin yoğunluğundan memnun.
