Yüksekova’da öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı

Yüksekova’da öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı

Yüksekova’da hayırseverler tarafından bağışlanan ayakkabılar öğrencilere ulaştı.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dedeler (Zizan) köyünde hayırseverler tarafından bağışlanan ayakkabıların dağıtımını gerçekleştirdiklerini aktardı.

“Köyde çocukların oyun alanları yok”

35 aileye ayakkabı yardımında bulunulduğunu belirten Aydoğdu "Çocuklara spor ayakkabı ve yazlık ayakkabı dağıtımını gerçekleştirdik. Hayırseverlerimize buradan teşekkür ediyoruz. Dedeler köyünde yaşayan çocukların oyun alanları yok. Çocuklar top oynamak istiyor. Değerli hayırseverlerden ve kurum amirlerimizden sesimizi duymalarını istiyoruz." İfadelerini kullandı.

“Park ve oyun sahalarının yapılmasını istiyoruz”

Köyde yaşayan çocuklardan Berfin, "Dedeler (Zizan) çocukları olarak tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Spor ayakkabı aldık ama bir park alanımız, oyun sahamız yok. Değerli hayırseverlerden bize bu yardımda bulundukları için teşekkür ediyorum. Köyümüze oyun oynayabileceğimiz park ve oyun sahalarının yapılmasını istiyoruz" dedi.

Dedeler (Zizan) Köy Muhtarı Cihan Atasoy ise hayırseverlere teşekkür ederek şunları ekledi: "Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Ayduğdu, köyümüze gelerek 35 aileye yardımda bulundu. Hayırseverlere teşekkür ediyorum."

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.