Yüksekova'da kaldırım onarım çalışmaları yürütülüyor

Yüksekova'da kaldırım onarım çalışmaları yürütülüyor

Yüksekova'nın Cengiz Topel Caddesi'nde kaldırım onarım çalışmaları yapıldı.

Yüksekova'nın Cengiz Topel Caddesi’nde hem kötü görüntü oluşturan hem de yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bozuk kaldırımlar onarılıyor. Karayolları ekipleri, caddede oluşan çukurlara sıcak asfalt dökerek, onarma işlemlerine başladı.

Çalışmalar kapsamında, Cengiz Topel Caddesi'nde bozulan kaldırımları ve inşaat çalışmaları sonucunda zarar gören kaldırımlar yeniden onarım çalışmaları kapsamına alındı.

whatsapp-image-2024-07-22-at-11-31-08.jpeg

Bina sahibi olan Muhyettin Er, bozuk olan kaldırımların onarılmasından ötürü tüm karayolları çalışanlarına teşekkür ederek, "Küçük kazaların yaşanmasına sebebiyet verebilecek şekilde zarar gören kaldırımlar, tek tek onarıldı. Bu çalışmayla halkımız ve esnafımız daha rahat bir şekilde yürüyebilecek daha temiz bir ortama sahip olacaktır" dedi.

whatsapp-image-2024-07-22-at-11-13-18.jpeg

Cengiz Topel Caddesi üzerindeki çarşı esnafı da çalışmalara destek vererek, işlerin daha hızlı ilerlemesini sağladı. Kötü görüntülerden arındırılarak yayaların ve araç sahiplerinin daha güvenli bir şekilde geçiş yapmasına olanak sağlandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum