Yüksekova'da kaldırım eksiklikleri gideriliyor

Yüksekova'da kaldırım eksiklikleri gideriliyor

Yüksekova'da TOKİ Kavşağı'ndan Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kadar olan alanda başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları hızla ilerliyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uzun yıllardır süren kaldırım eksiklikleri, TOKİ Kavşağı'ndan Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kadar olan alanda başlatılan yeni parke taşı döşeme çalışmalarıyla giderilmeye başlandı. Çalışmaların bir ay içinde tamamlanması planlanıyor.

whatsapp-image-2024-09-16-at-01-21-09.jpeg

Zemin hazırlıklarının ardından parke taşı döşeme işlemleri bugün itibarıyla başlamış durumda. Bu projeyle, mahalleler ile hastane arasındaki ulaşım daha rahat hale gelecek ve yıllardır bozuk olan kaldırımlar yenilenmiş olacak.

whatsapp-image-2024-09-16-at-01-21-09-1.jpeg

Bölge halkı, tamamlanan kaldırım çalışmalarıyla birlikte toz ve çamurdan kurtulacaklarını, daha rahat bir şekilde yürüyebileceklerini ifade etti. Yolların düzeltilmesi ile özellikle özel gereksinimli vatandaşların rahatlayacağını aktaran bölge sakini Nazife Yıldırım, çalışmaların tamamlanmasıyla herkesin daha güvenli bir şekilde mahalleler arası geçiş yapabileceğini belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.