Yüksekova'da 'İran Halı Showroom Dünyası' hizmete açıldı

Yüksekova'da 'İran Halı Showroom Dünyası' hizmete açıldı

Yüksekova'nın Sanat Sokağı'nda bulunan 'İran Halı Showroom' ikinci şubesi ile hizmete başladı.

Yüksekova'nın Sanat Sokağı'nda, Zagros İş Merkezi karşısında yer alan 'İran Halı Showroom' ikinci şubesinin açılışını yaptı.

whatsapp-image-2024-09-27-at-23-31-35.jpeg

Açılış törenine Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Şadiye Kırmızıgül, eski Milletvekili Esat Canan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kerem Öztunç ve birçok esnaf katıldı.

whatsapp-image-2024-09-27-at-23-31-52.jpeg

Törende, Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Şadiye Kırmızıgül ile Esat Canan, işletmenin kurdelesini keserek yeni iş yerinin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışta, yeni iş yerlerinin Yüksekova için önemine dikkat çekildi.

whatsapp-image-2024-09-27-at-23-32-06.jpeg

İşletme sahibi Hazım Öztunç, açılışta yaptığı açıklamada, 5 kişinin istihdam edildiğini belirterek, Yüksekova halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yeni açılan iş yerinin tüm halk için hayırlı olmasını dileyen Öztunç, Yüksekova'nın ticari hayatına katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.

whatsapp-image-2024-09-27-at-23-30-59.jpeg

Açılış, misafirlere sunulan ikramlarla sona erdi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.