Yüksekova'da imalathane, kafe ve pastaneler denetlendi

Yüksekova'da imalathane, kafe ve pastaneler denetlendi

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçede hizmet sağlayan pastane, kafe ve imalathanelerini denetledi.

Gerçekleştirilen denetimlerde, personel hijyeni, makine ve araç temizliği, genel temizlik, çalışan personelin çalışma ile sağlık karneleri, iş yeri ruhsatı ve portör muayeneleri gözden geçirildi.

Ekipler, eksiği bulunan iş yerlerinin eksikliklerini gidermeleri için bir haftalık süre tanıdı. Tanınan süreye rağmen eksikliklerini tamamlamayan iş yerleri hakkında yasal işlemin uygulanacağı belirtildi.

whatsapp-image-2024-07-17-at-09-10-21.jpeg

Denetimde bulunan Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, “İlçemizde bulunan Kafe ve Pastaneleri denetliyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile başlatmış olduğumuz denetimlerimiz düzenli bir şekilde devam edecektir. Halk sağlığını önemsiyoruz ve bu konuda gerekli tüm çalışmaları yürüteceğiz. Denetimlerde eksiğini tespit ettiğimiz iş yerlerine gerekli uyarılarda bulunduk ve bir haftalık süre tanıdık. İkinci bir denetimde kayıt altına aldığımız eksikliklerin giderilmemesi halinde yasal işlem başlatacağımızı da belirttik” ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum