Yüksekova'da futbol okulu öğrencilerinden kitap okuma etkinliği

Yüksekova'da futbol okulu öğrencilerinden kitap okuma etkinliği

Yüksekova Belediyesi’nin yaz futbol okulu öğrencileri, kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek amacıyla bahçede düzenlenen etkinlikte, evlerinden getirdikleri kitaplarla keyifli bir okuma saati geçirdi.

Yüksekova Belediyesi'nin düzenlediği yaz futbol okulunda öğrenciler, kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrenciler, evlerinden getirdikleri kitaplarla Yüksekova Belediyesi'nin bahçesinde antrenörleriyle birlikte kitap okudular.

whatsapp-image-2024-08-20-at-21-37-51.jpeg

Doğayla iç içe okuma keyfi

Belediyenin bahçesinde yapılan etkinlikte, öğrenciler gölgelik bir alanda doğayla iç içe kitaplarını okuma fırsatı buldu. Bu sayede hem dinlenme imkânı yakaladılar hem de kitaplarla buluşmanın keyfini çıkardılar.

whatsapp-image-2024-08-20-at-21-37-50.jpeg

Sosyal medyadan uzaklaşma ve kitap okuma teşviki

Yüksekova Belediyesi Yaz Futbol Okulu tarafından düzenlenen etkinliğin amacı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve sosyal medya bağımlılığından uzaklaştırmak olarak belirtildi. Etkinlik, kitap okuma alışkanlığını artırmanın yanı sıra, kitap okumanın keyifli ve etkili bir eylem olduğunu vurgulamayı hedefliyor.

whatsapp-image-2024-08-20-at-21-37-50-2.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum