Yüksekova'da elektrik kesintisi uyarısı

Yüksekova'da elektrik kesintisi uyarısı

Yüksekova'da 5,6 ve 7 Haziran tarihlerinde planlanan bakım çalışmaları sebebiyle belirli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Yüksekova ilçesinde, Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından yapılacak olan elektrik bakım çalışmaları nedeniyle planlı kesintiler gerçekleştirilecek. VEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, 5, 6 ve 7 Haziran 2024 tarihlerinde belirli saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak.

5, 6 ve 7 Haziran'da elektrik kesintisi yaşanacak

Programa göre, 5 Haziran 2024 (Çarşamba): 09:00-17:00 saatleri arasında Köycük (Muşan) Köyü'nde, 6 Haziran 2024 (Perşembe) 09:00-17:00 saatleri arasında Köycük (Muşan) Köyü'nde, 7 Haziran 2024 (Cuma): 09:00-17:00 saatleri arasında ise Dişli (Kelban) Köyü'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

VEDAŞ yetkilileri, bu kesintilerin planlı bakım çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceğini belirtirken, vatandaşların belirtilen tarihlerde elektrik kesintilerine karşı tedbirli olmaları ve gereken önlemleri almaları konusunda uyarıda bulundu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.