Yüksekova'da elektrik kesintisi uyarısı

Yüksekova'da elektrik kesintisi uyarısı

Van Gölü Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Yüksekova'da 30 Haziran 2024 tarihinde Göngür, Cumhuriyet, Kani Haydar, Güzereş ve diğer mahalleler ile İnanlı ve Aksu bölgelerinde elektrik kesintisi planladı.

Yüksekova'da 30 Haziran 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintisi ile ilgili olarak Van Gölü Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) tarafından yapılan duyuruya göre, bölgede önemli bir elektrik bakım çalışması gerçekleştirileceği bildirildi.

09:00-13:00 saatleri arasında Göngür, Cumhuriyet, Kani Haydar, Güzereş Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Gençlik Merkezi bölgelerinde elektrik kesintisi olacak. 09:00-18:00 saatleri arasında ise İnanlı (Xalane) ve Aksu (Gagevran) bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

VEDAŞ yetkilileri, planlı bakım çalışmaları nedeniyle bu kesintilerin yaşanacağını belirtirken, vatandaşların bu tarihlerde kesintilere karşı tedbirli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılarda bulundu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.