Yüksekova’da Dağlıca yoluna trafik ışıkları yerleştiriliyor

Yüksekova’da Dağlıca yoluna trafik ışıkları yerleştiriliyor

Yüksekova-Dağlıca yolu üzerinde kazaların sık yaşandığı bölgeye trafik ışıkları ve refüj çalışmaları başlatıldı.

Yüksekova-Dağlıca yolu üzerinde, kazaların sık yaşandığı bölgede trafik ışıkları ve refüj çalışmaları başlatıldı. Yüksekova'da, öğrenci ve sürücülerin yoğun olarak kullandığı Yüksekova-Dağlıca Yolu’nun Yeni Mahalle mevkiinde, dört yönlü trafik ışıkları ve orta refüj yapımına 11. Bölge 117. Karayolu Şefliği bünyesinde Aksan Yol Yapı Ltd. Şti. tarafından başlanıldı.

whatsapp-image-2024-10-18-at-02-24-29-001.jpeg

Bu yoğun trafik güzergâhında, trafik ışıklarının devreye girmesiyle birlikte kavşaktaki araç geçişlerinin daha kontrollü hale getirilmesi ve trafiğin rahatlaması hedefleniyor. Aynı zamanda, kazaların sıkça yaşandığı bu yolun güvenliğinin artırılması ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması amacıyla orta refüj düzenleme çalışmaları da eş zamanlı olarak sürdürülüyor.

whatsapp-image-2024-10-18-at-02-24-28-2.jpeg

Yetkililer, orta refüjde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının planlandığını belirtirken, bu düzenlemelerin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

whatsapp-image-2024-10-18-at-02-24-28.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.