Yüksekova'da çevre temizliği etkinliği

Yüksekova'da çevre temizliği etkinliği

Yüksekova'da 5 Haziran Dünya Çevre Temizlik Günü kapsamında, Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz'ın 250 gönüllüyle geniş çaplı bir temizlik etkinliği düzenlendi. Müdür Yılmaz, halkın çevreye duyarlılık göstermesi gerektiğini vurguladı.

Yüksekova ilçesinde, 5 Haziran Dünya Çevre Temizlik Günü kapsamında geniş katılımlı bir temizlik etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik, dağlıca yolu üzerinde bulunan çevre yolundan Sabancı kavşağında bulunan Gençlik Merkezi'ne kadar olan alanı kapsadı. 250 gönüllü, kaldırımlarda bulunan çöpleri tek tek temizledi ve toplanan çöpler Yüksekova Belediyesi’ne ait çöp taşıma araçlarına yüklendi.

whatsapp-image-2024-06-06-at-09-20-08-2.jpeg

Yılmaz, gençlerle beraber sokaklardaki çöpleri temizledi

Temizlik çalışmalarına Let's Do It Türkiye çevre temizleme kuruluşu da katılarak Yüksekovalı gençlerle birlikte çevre temizliği yaptı. Yüksekova Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz, gençlerle beraber sokaklardaki çöpleri temizleyerek etkinliğe aktif katılım gösterdi.

whatsapp-image-2024-06-06-at-09-20-08-1.jpeg

"Bu temizlik çalışmalarına devam edeceğiz”

İlhan Yılmaz, gençlik merkezi önünde yaptığı konuşmada, “Bu etkinliği her yıl düzenli bir şekilde yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Özellikle, burada 50.000 metrekareye yakın bir parkımız var ve bu parkın temizliğini her hafta düzenli olarak yapıyoruz. Bu temizlik çalışmalarına devam edeceğiz” diye ekledi.

whatsapp-image-2024-06-06-at-09-20-04.jpeg

Konuşmasının sonunda halktan çöplerini cadde ve sokaklara atmama konusunda duyarlı olmalarını rica eden Yılmaz, “Bu şekilde hem belediyemize fazla iş çıkarmamış oluruz hem de sokaklarımızı temiz tutarız. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu çalışmayı organize eden tüm arkadaşlarımıza, gençlik çalışanlarına, antrenörlere, eğitmenlere, öğretmenlere ve gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.