Yüksekova'da 15 Temmuz yürüyüşü

Yüksekova'da 15 Temmuz yürüyüşü

Yüksekova'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yürüyüş düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle, Yüksekova'nın İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Selahattin Eyyubi Meslek ve Tekin Anadolu Lisesi'nin bahçesinde etkinlik düzenlendi. Etkinlik öncesi, Cengiz Topel Caddesi’ne doğru yürüyüş gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-07-16-at-00-44-31.jpeg

Sinevizyon gösterisi ve ilahi dinletisi sunuldu

Yürüyüşün ardından okul bahçesinde düzenlenen programa geçildi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve duanın edilmesiyle devam eden programda sinevizyon gösterisi ve ilahi dinletisi sunuldu.

Hakkari Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, burada yaptığı konuşmada "15 Temmuz 2016'da Fetullahçı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, asil milletimizin inanç ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir." dedi

whatsapp-image-2024-07-16-at-00-44-26.jpeg

Programa; Garnizon Komutanı Piyade Albay Uğuz Öz, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Serkan Gök, Cumhuriyet Başsavcısı Hanifi Kul, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Siyasi parti yöneticileri, köy ve mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşunun Temsilcileri Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.