Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı’na Başkan Şakar’dan tebrik

Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı’na Başkan Şakar’dan tebrik

Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar tarafından tebrik edildi. Başkan Şakar, takımın kadın futbolundaki başarısına dikkat çekerek, desteklerinin süreceğini belirtti.

Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Lig’inde şampiyonluk mücadelesine devam ederken, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar tarafından ödüllendirildi. Başkan Şakar, takım oyuncularını ve teknik ekibi belediye makamında ağırlayarak başarılarından dolayı tebrik etti.

whatsapp-image-2024-09-17-at-15-17-26.jpeg

Şakar, kadın futbolunun Hakkari’deki gelişimine dikkat çekti ve takımın başarısını kutladı. Kaymakam Yunus Emre Akpınar da genç sporcuların saha içindeki azim ve başarılarının şehri onurlandırdığını belirterek, “Bu başarının ardında büyük bir emek ve inanç var. Sizler bu yolda ilerlerken biz de her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2024-09-17-at-15-17-26-2.jpeg

Takım oyuncuları, kendilerine verilen destekten dolayı Kaymakam Akpınar ve Belediye Başkanı Şakar’a teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-09-17-at-15-17-26-1.jpeg

Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk hedefi doğrultusunda ter dökerken, şehir halkı da onların mücadelesine destek veriyor.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum