Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü okul ziyaretlerinde

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü okul ziyaretlerinde

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çetin ve Şube Müdürü İskender Akdoğan, Yeni Mahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çetin ve Şube Müdürü İskender Akdoğan, okul ziyaretleri çerçevesinde Yeni Mahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim süreçleri hakkında sohbet etme imkanı buldular.

Müdür Çetin, öğretmenlerin özverili çalışmalarının eğitim kalitesine katkı sağladığını belirtti. Öğrencilerle de görüşen Çetin, onların hedefleri ve hayalleri hakkında bilgi alarak, eğitimdeki önceliklerin belirlenmesinde öğrenci görüşlerinin önemine dikkat çekti.

Ziyaret, eğitimde işbirliği ve iletişimin önemini vurgularken, Yüksekova’daki okullara yönelik desteklerin artarak devam edeceği mesajını da taşıdı. Müdür Çetin, öğrencilere başarı dileyerek, her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.