Yüksekova: İki gündür iniş yapamayan Ankara uçağı bugün iniş yaptı

Yüksekova: İki gündür iniş yapamayan Ankara uçağı bugün iniş yaptı

İki gündür rüzgar nedeniyle iniş yapamayan AJet’in Ankara uçağı, bugün öğleden sonra rüzgarın hafiflemesiyle Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na iniş yaptı.

İki gündür şiddetli rüzgarlar nedeniyle Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na iniş yapamayan AJet’in Ankara uçağı, Diyarbakır’a yönlendirilmek zorunda kalmış ve bu durum yolcuları mağdur etmişti. Bugün öğleden sonra rüzgarın hafiflemesiyle birlikte Ankara uçağı Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na başarılı bir iniş yaptı.

dc278130-e49e-42e3-8144-8ef53b78c3b6.jpeg

Rüzgar nedeniyle dün Ankara Esenboğa’dan Yüksekova’ya gelen uçak, iniş yapamayarak Diyarbakır’a yönlendirilmişti. Diyarbakır’dan bugün tekrar gelen uçak, dünkü yolcuları alarak Ankara’ya gitmek üzere havalandı. Bugünkü seferde de Yüksekova’ya iniş yapan uçak, yakıt ikmalinden sonra yolcularını alarak Ankara’ya götürmek üzere havalandı.

photo-output.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.