Yüksekova Gençlik Merkezi’nde sıra gecesi düzenlendi
Yüksekova Gençlik Merkezi’nde her sene düzenlenen çiğköfteli sıra gecesi, bu yıl da eğitmenler, gönüllü gençler ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.
Yüksekova Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen çiğköfteli sıra gecesi, bu yıl da Yüksekova Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Eğitmenler ve gönüllü gençler için düzenlenen etkinliğe, Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya ve AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Burhan Yaşar da misafir olarak katıldı.
Gecede, gençler tarafından yoğrulan çiğköfte ikram edilirken, konservatuara hazırlanan gençlerden oluşan müzik ekibi Kürtçe ve Türkçe türküler seslendirdi. Keyifli anlara sahne olan etkinlik, hatıra fotoğrafları çekilerek son buldu.
Yüksekova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlhan Yılmaz, gecenin ardından yaptığı açıklamada gençlerin yalnızca sporla değil, sanatsal ve kültürel etkinliklerle de desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
Yılmaz, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak özellikle sporcu gençlerimizin son dönemde gösterdiği başarılardan dolayı daha çok sportif faaliyetlerle anıldık. Ancak odağımızda sadece spor yok, sanatsal ve eğlenceli aktiviteler de bulunuyor ve böyle de olmak zorunda. Çünkü gençlerin olduğu her yerde onların sevdiği etkinlikler olmalıdır. Bugün de Gençlik Merkezimizde düzenlenen sıra gecesinde Kaymakamımız Sn. Mustafa Akın, AK Parti İl Başkanımız Sn. Av. Zeydin Kaya ve ekibi, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Burhan Yaşar ve ekibinin bizleri onurlandıran katılımıyla keyifli bir akşam geçirdik. Gençlik Merkezi Müdürümüz Sn. Cüneyt Öner ve kıymetli ekibine bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz belirli aralıklarla devam edecek” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Yanıtla (0) (0)Programın adı SIRA mı , SILA mı !
SILA İSE DÜZELTELİM HABER BAŞLIĞINI
SILA kavuşmak ,bir araya gelmek, hasret gidermek anlamı olduğundan güzel olur.
Eski köye yeni adet getirdiniz Allah'a şükür kimse gelmemiş akp liler haric
Yanıtla (2) (1)Sayın güzel abim niye millete moral olduğu zaman siz rahatsız oluyorsunuz sizin gibilerden sırtını sıvazlayacak insanlara ihtiyaç var onun için gel birlikte sevgi ile Saygı ile güzel geçinelim yıllardır huzur lazım ve hiç kimse mutlu değil hep sizin nursuz yüzlerinizden.
Yanıtla (0) (0)Çiğ köfte partisi değil ak parti çiğ köfte partisi ????çok komiksiniz gerçekten
Yanıtla (0) (0)