Yüksekova'da Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde Havacılık ve Uzay Teknolojileri Şenliği düzenlendi

Yüksekova'da Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde Havacılık ve Uzay Teknolojileri Şenliği düzenlendi

Yüksekova Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Deneyap Teknoloji Atölye Havacılık ve Uzay Teknolojileri Şenliğinde öğrenciler eğitim kapsamında drone ve İHA tasarımlarıyla hünerlerini sergiledi.

Yüksekova Gençlik Merkezi Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde düzenlenen Havacılık ve Uzay Teknolojileri Şenliği öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Şenlikte, Havacılık ve Uzay eğitimi alan ortaokul ve lise öğrencileri dönem boyunca öğrendiklerini hayata geçirerek, çeşitli proje sunumları yaptı.

Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Deneyap atölyesinde Havacılık ve Uzay eğitimini bitiren öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz proje şenliğinde ortaokul grupları drone, lise grupları ise İHA (İnsansız Hava Aracı) tasarladı. Bu projeler, öğrencilerimizin teknolojiye olan ilgisini ve yaratıcılıklarını ortaya koydu” dedi.

whatsapp-image-2024-08-27-at-10-47-24.jpegYılmaz, geleceğin teknoloji yıldızları olmaya aday öğrencilerin ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayarak, "Deneyap teknoloji atölyemizde gerekli eğitim ve desteği en iyi şekilde sunmak için gayret gösteriyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimizi sarf ettikleri çaba için takdir ediyor, değerli velilerimize de gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.