Yüksekova Belediyesi'nden yeşillendirme çalışması

Yüksekova Belediyesi'nden yeşillendirme çalışması

Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Pizok TOKİ konutlarında yeşillendirme çerçevesinde çiçek ekim çalışması yürüttü.

Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Pizok TOKİ konutlarında TOKİ yönetiminin belirlediği alanlara çiçek ekimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen yeşillendirme çalışmalarına, Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Şadiye Kırmızıgül ile Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

whatsapp-image-2024-07-17-at-20-07-09-2.jpeg

Yüksekova’nın rengarenk olması gerektiğini ifade eden Eşbaşkan Kırmızıgül, “İlçemiz en güzelini hak ediyor. Ekiplerimiz her alanda çalışmalarını yürütüyor. Yüksekova için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu gün de yeşillendirme çalışması yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze eşlik ettik ve Pizok TOKİ konutlarında çiçek ekimi gerçekleştirdik. Biz ekime başlar başlamaz vatandaşlarımızın da, eşlik etmesi çok mutlu etti bizleri. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalarımız ilçemiz genelinde devam edecektir” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum