
Yüksekova Belediyesi'nden tuzlama çalışması
Yüksekova belediyesi, buzlanan kaldırımlarda vatandaşların güvenliği için tuzlama çalışması başlattı.
Yüksekova Belediyesi, kış koşullarının etkisiyle buzlanan kaldırımlarda vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla tuzlama çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, özellikle Cengiz Topel Caddesi ve 15 Temmuz Parkı çevresindeki kaldırımlarda sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara yoğunlaştı.
Buzlanmanın yoğun olduğu otobüs durakları ve yaya yollarında da tuzlama çalışmaları yapıldı. Belediye yetkilileri, bu çalışmaların düzenli aralıklarla devam edeceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.