Yüksekova Belediyesi ücretsiz futbol okulu açtı

Yüksekova Belediyesi ücretsiz futbol okulu açtı

Yüksekova’da 06-17 yaş arası erkek çocuklar için ücretsiz futbol okulu açıldı.

Yüksekova Belediyesi, 06-17 yaş arası erkek çocuklar için ücretsiz bir futbol yaz okulu başlattı. Belediye, çocukları spora yönlendirmek ve ilçede futbolcu yetiştirmek amacıyla başlattığı bu projeyle, öğrencileri şehir stadındaki sentetik sahaya taşıyarak eğitimlere başladı.

whatsapp-image-2024-07-09-at-22-26-43.jpeg

500 öğrencinin kaydı alındı

Belediye hizmet binası önünde toplanan öğrenciler, Eşbaşkanlar Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri ile buluşup hatıra fotoğrafı çektirdiler. 500 öğrencinin kaydını alan Yüksekova Belediyesi, bu öğrencileri şehir stadındaki sahaya götürerek eğitim sürecini başlattı.

whatsapp-image-2024-07-09-at-22-26-17.jpeg

"Futbolcular yetiştirmek için üzerimize düşeni yapacağız"

Eşbaşkan Şoreş Diri, sahada öğrencilerle sohbet ederek kısa bir açıklama yaptı. Diri, “İlçemizde spor alanında öğrenciler yetiştirmek ve bu alanda gelişmelerini sağlamak bizi çok mutlu ediyor. Spora ilgi gösteren birçok çocuk ve gencimiz olduğunu görüyorum. Sosyal aktiviteleri geliştirmek, çocuklarımızı spora yönlendirmek ve ilçemizde futbolcular yetiştirmek için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.