Yüksekova Belediyesi'nin bahar temizliği devam ediyor

Yüksekova Belediyesi'nin bahar temizliği devam ediyor

Yüksekova Belediyesi, kış mevsiminin sona ermesiyle birlikte ilçe genelinde başlattığı bahar temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta başlatılan bahar temizliği kapsamında, Yüksekova Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli mahallelerinde biriken toprak ve atık küllerin toplanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mahallelerdeki evlerin önünden toplanan kalorifer külleri, belediyeye ait kamyonlar aracılığıyla şehir dışına taşınıyor.

kuller2.jpg

Belediye yetkilileri, bahar temizliği çalışmalarının ilçenin temizliği ve çevre düzeni için önemli bir adım olduğunu belirterek vatandaşların da bu çalışmalara destek vererek evlerinin önündeki külleri belediye ekiplerine haber vermesini istiyor.

Yüksekova Belediyesi'nin başlattığı bahar temizliği çalışmalarının ilerleyen günlerde daha geniş kapsamlı olarak devam edeceği bildirildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.