Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları, futbol okulu öğrencileriyle buluştu

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları, futbol okulu öğrencileriyle buluştu

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları, belediye bünyesinde açılan yaz futbol okulu kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Yüksekova Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Futbol Okulu büyük ilgi görüyor. Yaklaşık 600 öğrenci, 6-14 yaş grubunda, 6 deneyimli antrenör eşliğinde futbol eğitimi alıyor. Futbol okulunda hem spor kültürünü aşılamak hem de yetenekli gençleri keşfetmek amacıyla yoğun bir program uygulanıyor.

whatsapp-image-2024-08-19-at-16-32-37.jpeg

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Soreş Diri ve Şadiye Kırmızıgül, beraberinde ilçe meclis üyeleriyle birlikte Şehit Stadı'nda eğitim gören genç sporcuları ziyaret etti. Belediye eş başkanları, öğrencilerle sohbet edip başarı dileklerinde bulunurken, gençlerin antrenmanlardaki disiplinleri beğeni topladı.

whatsapp-image-2024-08-19-at-16-32-11.jpeg

Bu ziyaret, öğrenciler ve eğitmenler için moral kaynağı olurken, Yüksekova'daki gençler için spora verilen desteğin önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.