Yüksekova AK Parti İlçe Başkanlığı’na Burhan Yaşar getirildi

Yüksekova AK Parti İlçe Başkanlığı’na Burhan Yaşar getirildi

AK Parti’de yapılan istişareler sonucunda Yüksekova AK Parti İlçe Başkanlığı’na Burhan Yaşar getirildi.

AK Parti'de yapılan değerlendirmeler sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Yüksekova AK Parti İlçe Başkanlığı’na Burhan Yaşar getirildi. Yüksekova Belediye Başkanı adayı olan Fatih Arslan, Yüksekova AK Parti ilçe Başkanı görevini Burhan Yaşar’a devretti.

a61f5d4f-b1bb-47d7-9203-4b34029dbbbe.jpeg

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ile yapılan istişareler sonucunda Yüksekova İlçe Başkanlığımıza Burhan Yaşar kardeşimiz görevlendirilmiştir. İlçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yeni İlçe Başkanı Yaşar ise görevlendirme sonrası yaptığı açıklamada, "Ak Parti Yüksekova ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Hizmetinize layık görüldüğüm bu kutlu yolda siz değerli Yüksekova halkına emanet edildim" ifadelerine yer verdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum