Van'da üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları sürüyor

Van'da üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları sürüyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in 27 Eylül'den bu yana kaybolmasının ardından, arama çalışmaları sürüyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 3. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 27 Eylül Cuma gününden bu yana kayıp. Genç kadının bulunması için arama çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Kabaiş’in kişisel eşyaları, özellikle telefonu ve kulaklığı, göl çevresinde bulunmuştu. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı dalgıç ekipleri, göl yüzeyinde ve derinliklerinde detaylı tarama yaparak, Rojin’in izini sürmeye çalışıyor. Arama çalışmalarına ayrıca gönüllü ekipler ve güvenlik güçleri de katılıyor.

Bu süreçte, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, ilçe belediye eşbaşkanları ile birlikte, DEM Parti İl Eşbaşkanları Gülşen Kurt ve Veysi Dilekçi, Star Kadın Derneği üyeleri ve Van Barosu temsilcileri, Rojin’in ailesini ziyaret ederek destek verdiler.

Eşbaşkan Şedal, kaybolma olayıyla ilgili olarak çalışan birimlerden bilgi alarak, sürecin daha etkin yürütülmesi için gerekli destekleri sağlayacaklarını ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.