Van’da SMA hastası çocuklar için etkinlik: Eşbaşkan Zeydan’dan ‘Evlatlarımıza sahip çıkalım’ çağrısı

Van’da SMA hastası çocuklar için etkinlik: Eşbaşkan Zeydan’dan ‘Evlatlarımıza sahip çıkalım’ çağrısı

Van Kültür Daire Başkanlığı ve gönüllü aileler, SMA hastası çocuklar için kermes ve müzik-folklor etkinliği düzenledi.

Van Kültür Daire Başkanlığı ve gönüllü aileler, SMA hastası çocuklar için etkinlik gerçekleştirdi. Düzenlenen kermes ve müzik-folklor etkinliğine, SMA hastası Sena, Nursima ve Aysima da katıldı. Etkinlik çocukların kampanyalarının desteklenmesi ve iyileştirilmesi amacıyla düzenlendi.

Etkinlikte yapılan konuşmada, evlatların tedavilerinin sağlanması için halkın duyarlılığı ve katkısı önemle vurgulandı. Kampanyanın başarıya ulaşması ve çocukların sağlığına kavuşabilmesi için yapılan bağışların büyük önem taşıdığı belirtildi.

gtancymw8aa8-gg.jpg

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan bunun üzerine X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Zeydan paylaşımında, “SMA hastası evlatlarımız Sena , Nursima ve Aysima için Kültür Daire Başkanlığımız ve gönüllü ailelerimizin düzenlediği Kermes ve Müzik-Folklor etkinliğine katıldık. Bizimle olan halkımızdan rica ediyoruz. Yapacağınız bağış bizim evlatlarımızın kurtulmasına vesile olacaktır. LÜTFEN EVLATLARIMIZI SAHİPLENELİM.” ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.