Van yolunda kontrolden çıkan araç 4 metrelik duvara savruldu

Van yolunda kontrolden çıkan araç 4 metrelik duvara savruldu

Hakkari-Van yolunda meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir ticari araç yoldan çıkarak 4 metrelik bir duvarın üzerine savruldu. Kazada araç kullanılamaz hale gelirken, üç kişi ise ölümden döndü.

Kaza, öğle saatlerinde Hakkari-Van Karayolu üzerinde bulunan Güzeldere geçidi mevkiindeki Ova Dinlenme Tesisleri'nin yakınlarında meydana geldi.

Yüksekova istikametinden Van istikametine doğru gitmekte olan ve 65 ACF 885 plakalı aracı kullanan Ramazan A., direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, yol kenarındaki su kanalına çarptıktan sonra dört metrelik bir duvarın üzerine savruldu.

whatsapp-image-2024-06-30-at-16-50-33.jpeg

Kazayı gören çevredeki sürücüler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak araçta bulunan üç yaralıyı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazanın nedeni ve detaylarıyla ilgili araştırmalar sürüyor.

whatsapp-image-2024-06-30-at-16-50-33-1.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.