Van Büyükşehir Belediyesi U-17 Takımı finale yükseldi

Van Büyükşehir Belediyesi U-17 Takımı finale yükseldi

Vanlı sporcular futbol sahalarında başarılar elde ediyor. U-17 erkekler final yolunda ilerlerken, kadınlar yarı finalde büyük bir başarı elde etti.

Van Büyükşehir Belediyesi U-17 Futbol Takımı, Türkiye Finalleri'nde başarılı bir performans sergileyerek çeyrek finalde Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. Aynı başarıyı U-17 Kadın Futbol Takımı da gösterdi ve Türkiye Finalleri'nde son 8 takım arasına kalarak çeyrek finalde galip gelerek yarı finale yükseldi.

Vanlı sporcular, 240 takım arasından gelen bu başarıyla spor tarihinde önemli bir yer edindiler. Yarı finalde Van Büyükşehir Belediyesi'nin kadın futbol takımı, Antalya Deniz Futbol Takımı ile Çanakkale'de karşılaşacak. Maç, 16 Temmuz Salı günü saat 19.00'da başlayacak.

Antalya Tecrübeli Teknik Direktör Ramazan Bildirici ve Ferhat Demir yönetimindeki Van ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu Kadın Ligleri'nde Galatasaray Spor Kulübü'nün de bulunduğu yarı final turunda yer alacak.

 Yüksekova Haber
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum