Vali Çelik, Pehlivan Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi

Vali Çelik, Pehlivan Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi

Vali Ali Çelik, Pehlivan Mahallesi 814 Sokak’taki yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Çelik, eksikliklerin giderilmesi için gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti.

Vali Ali Çelik, Pehlivan Mahallesi 814 Sokak’ta devam eden altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretinde, vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Çelik, eksikliklerin giderilmesi için gereken desteği sağlayacaklarını ve ilgili birimlere talimat vereceğini belirtti.

Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle samimi sohbet eden Vali Çelik, ayran ikramlarını geri çevirmeyerek vatandaşlarla birlikte ayran içti. Mahalle sakinlerine teşekkür eden Çelik, çevreyolu mevkiinde yürütülen yol asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi. Ayrıca, çalışan personelin güvenliğiyle ilgili bilgi aldı ve sürecin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.