Vali Çelik, Hakkari'deki su sorununa çözüm için adım attı

Vali Çelik, Hakkari'deki su sorununa çözüm için adım attı

Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari'de uzun süredir devam eden su sorununu çözmek için harekete geçti.

Vali Ali Çelik, Hakkari'deki su sorununu çözmek için önemli bir adım attı. Vali Çelik, Hakkari'de uzun süredir devam eden su sorununun çözümü için önemli bir adım attı. DSİ Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, İçme ve Atık Su Daire Başkanı Uğur Dal, DSİ Bölge Müdürü Ayhan Şahna, İller Bankası Van Bölge Müdürü Murat Kerim Uyan, İlbank Proje Müdürü Ali Ayhan, İller Bankası İnşaat Mühendisi Ahmet Gül ve beraberlerindeki heyetle bir araya gelen Vali Çelik, kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrasında su sorununun çözümü için yol haritası belirlendi. Otluca Köyü'nde çözülebilir baraj için çalışmalar hızlandırılarak projelere başlanması talimatı verildi.

Vali Çelik, su sorununun bölge için hayati önem taşıdığını vurgulayarak, ilgili tüm birimlerin iş birliği içinde hareket etmesini ve projelerin kısa sürede hayata geçirilmesini beklediğini ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.