Vali Çelik, Cilo Festivali'nde konuştu: İyi ki Hakkari'deyiz

Vali Çelik, Cilo Festivali'nde konuştu: İyi ki Hakkari'deyiz

Hakkari Valisi Ali Çelik Sat Gölleri’nde gerçekleştirilen Cilo Festivali’nde konuştu.

Cilo Sat Gölleri Festivali'nin açılışında konuşan Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari'nin sadece dağlar ve buzullardan ibaret olmadığını söyledi.

Vali Çelik, festivale İzmir, Antalya, Diyarbakır, Van, Şırnak gibi illerden katılım olduğunu belirterek, "Bugün burada el ele tutuşan, halaylarda bir araya gelen bu gençler, kadınlar ve erkekler, yarınlarda ülkemizin geleceğini kucaklayacak" dedi.

Geçtiğimiz ay Çukurca'da yapılan festivale de değinen Çelik, 500 fotoğrafçının, Çukurca halkı tarafından evlerinde misafir edildiğini ve Hakkarililerin misafirperverliğini bir kez daha kanıtladığını belirterek, "Bugün sadece dağlık alanlarda değil, şehirlerde de sizleri misafir edecek insanlar var. Esnafımızın bir bardak çayını içmek için onlara uğrayın ve bu yüreği güzel insanların yaşamlarının bir parçası olun" dedi.

Konuşmasının sonunda festivale katılan bakanlar, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve tüm katılımcılara teşekkür eden Vali Çelik, "İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız, iyi ki Hakkari'deyiz" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum