Vali Ali Çelik, Esendere Belediyesini ziyaret etti

Vali Ali Çelik, Esendere Belediyesini ziyaret etti

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı ve diğer yetkililerle birlikte Esendere Belediyesini ziyaret etti.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Rüştü Eryılmaz, 7'nci Hudut Alay Komutanı Vekili Piyade Albay Hasan Fatih Ergin, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte Esendere Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ile bir araya gelen Vali Çelik, burada Esendere Beldesi'nde yürütülen projeler ve hizmetler hakkında kapsamlı bir bilgi aldı. Başkan Büyüksu, belediyenin mevcut çalışmaları, vatandaşlara sunulan hizmetler ve gelecekteki projeleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Vali Çelik, yerel yönetimlerin toplumsal gelişim üzerindeki önemine vurgu yaparak, Esendere’deki projelerin halkın yaşam standartlarını yükseltmede kritik bir rol oynadığını belirtti.

Ziyaretin ardından, Başkan Büyüksu’ya nazik karşılaması ve misafirperverliği için teşekkür eden Vali Çelik, belediye ekiplerine ve yerel yönetim çalışanlarına başarılar diledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.