Türk Telekom, Hakkari ve ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Türk Telekom, Hakkari’de fiber altyapı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Türk Telekom'un Hakkari ve ilçelerinde başlattığı fiber altyapı döşeme çalışmaları sürüyor. Özellikle Yüksekova İpek Yolu Caddesi üzerinde yoğunlaşan çalışmalarda, işçiler yoğun bir tempo ile çalışıyor.

Altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Türk Telekom Altyapı Firma Sorumlusu Murat Çetinkaya, Yüksekova'da fiber ağlarını genişletmek ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

“Ekibimizle beraber 2000 metrelik makaralar çekiyoruz”

Çetinkaya, "Ekibimizle beraber 2000 metrelik makaralar çekiyoruz. Bu çalışmaların devamında döşenecek kablolarla daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Şu anda İpek Yolu'nda ve Dağlıca yoluna doğru çalışmalarımız sürüyor. Hakkari'nin tamamında, Türk Telekom’un bize verdiği imkanlar doğrultusunda, vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek için fiber ağımızı geliştiriyoruz. Hem kurumsal hem bireysel müşterilere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

img-2480.jpeg

Fiber ağların, bakır kablolara göre daha üstün hizmet sağladığını vurgulayan Çetinkaya, vatandaşların her mahallede fiber hizmeti talep ettiğini ancak imkanlar dahilinde bu taleplere yanıt verebildiklerini ifade etti.

“Zor oluyor ama arkadaşlar büyük bir gayret gösteriyor”

Çetinkaya, "Telekom’un bize verdiği imkanlar dahilinde mahalle mahalle, sokak sokak, ilçe ilçe çalışıyoruz. Bu işler insan gücüyle gerçekleştiriliyor ve başka bir yöntemi maalesef yok. Zor oluyor ama arkadaşlar büyük bir gayret gösteriyor. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çalışmaların, Türk Telekom'un vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli internet hizmeti sunma hedefi doğrultusunda devam edeceği belirtildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.