Star Diyarbakır, Yüksekova’dan akşam seferlerine başladı

Star Diyarbakır, Yüksekova’dan akşam seferlerine başladı. Artık Yüksekova'dan Van, Hatay, İskenderun ve Osmaniye’ye akşam saatlerinde ulaşım sağlanabiliyor.

Star Diyarbakır firması, Yüksekova’dan akşam saatlerinde otobüs seferlerine başlayarak, Van, Hatay, İskenderun ve Osmaniye gibi şehirlere ulaşımı kolaylaştırdı. Daha önce sadece gündüz saatlerinde sefer düzenleyen firmalar, gece seferlerinin olmaması nedeniyle vatandaşların ulaşımda zorluk yaşamasına neden oluyordu. Ancak Star Diyarbakır, 20:30’da Yüksekova’dan hareket eden seferleri başlattı.

Firma yetkilileri, önümüzdeki iki ay içerisinde İstanbul, Ankara ve Antalya gibi büyük şehirlere de sefer düzenleyeceklerini açıkladı.

“Halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu seferleri başlattık”

Star Diyarbakır Hakkari Şubesi Sorumlusu Fahrettin Taşar, “Yüksekova’dan her gün saat 12:30’da Van, Tatvan, Bitlis, Baykan, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mersin güzergahına otobüs hareket ediyor. Ancak ilk kez 20:30’da Yüksekova’dan bir otobüs seferi düzenledik. Biz halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu seferleri başlattık” dedi.

as-2.jpeg

“Her gün saat 20:30’da Yüksekova’dan çıkıyoruz”

Firmanın otobüs şoförlerinden Tahsin Erdoğmuş ise, Yüksekova güzergahında yolcuları güvenle taşıdıklarını belirterek, “Yollar zorlu ama şoförlerimiz bu şartlarda idare ediyor. Her gün saat 20:30’da Yüksekova’dan çıkıyoruz ve ertesi gün saat 17:00’de Hatay’a varıyoruz” ifadelerini kullandı.

Star Diyarbakır, Yüksekova halkına dört otobüsle Hatay ve Mersin servisleri dahil olmak üzere kesintisiz hizmet sunmaya devam edeceğini duyurdu.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.