
|
Son Güncelleme: 15.02.2025 02:05
Şemdinli’de sokak hayvanları için doğaya mama bırakıldı
Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ve Belediye Başkanı Fahri Şakar, kış koşullarında sokak hayvanlarının beslenmesi için doğaya mama bıraktı.
Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ve Belediye Başkanı Fahri Şakar, olumsuz kış koşullarında sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte adım attı.
Akpınar ve Şakar, doğaya mama bırakarak, sokak hayvanlarının zorlu hava şartlarında aç ve susuz kalmamalarını sağladı.
Sokak hayvanlarının korunması ve onlara yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen bu çalışma, çevre sakinlerinin de dikkatini çekti.
Kaymakam Akpınar ve Başkan Şakar, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum