Bakkalı olmayan köylerde çocuklara dondurma dağıtıyorlar

Şemdinli'de yaşayan Fadime Kıvcı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fahir Geylani, bakkalı olmayan köy ve mezralarda sıcak havalarda çocukları sevindirmek için harekete geçti.

Şemdinli İlçesi'nde yaşayan Fadime Kıvcı ile Beden Eğitimi Öğretmeni Fahir Geylani, bölgede bakkalı olmayan köy ve mezraları dolaşarak buradaki çocuklara dondurma dağıtıyor.

whatsapp-image-2024-07-13-at-23-35-10.jpeg

Öğretmen Geylani’nin tespit ettiği Derecik İlçesi'nin Ortaklar Köyü'nün Örencik Mezrası'na de giden Kıvcı ve Geylani, burada da etkinliği sürdürdü.

Özellikle bakkalı olmayan köy ve mezralara gittiklerini belirten Geylani, "İlk defa dondurma yediklerini söyleyen çocuklar oldu" diye konuştu.

whatsapp-image-2024-07-13-at-23-35-11.jpeg

Şemdinli İlçesi'nde yaşayan ve beslediği sokak köpekleriyle adından söz ettiren Fadime Kıvcı ise, "Şu ana kadar 3 köye gittik. Yaklaşık 600 çocuğa dondurma dağıttık" dedi.

whatsapp-image-2024-07-13-at-23-35-09.jpeg

Bölgede hava sıcaklığının bölgede 40 derecenin üzerinde seyrettiğini belirten Öğretmen Geylani ise, "Bugün de hava sıcaklığının 45 dereceyi gördüğü köyde ve mezrada bu etkinliğimizi yapmak istedik. Çocuklar çok sevindiler" diye belirtti.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.