Şemdinli Kaymakamı Akpınar, Kur'an Kursu inşaatını inceledi

Şemdinli Kaymakamı Akpınar, Kur'an Kursu inşaatını inceledi

Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Çalışkanlar Köyü’ndeki 400 öğrenci kapasiteli Seyyit Taha Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nun inşaatını ziyaret ederek, projedeki ilerlemeyi yerinde değerlendirdi.

Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Çalışkanlar Köyü’nde yapımı devam eden 400 öğrenci kapasiteli Seyyit Taha Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakam Akpınar, ziyaret sırasında inşaatın güncel durumu hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı ve projede kaydedilen ilerlemeyi gözlemledi.

Seyyit Taha Yatılı Erkek Kur'an Kursu’nun, bölgedeki eğitim olanaklarını artıracak ve öğrencilere kaliteli bir eğitim ortamı sunacak önemli bir proje olduğunu belirten Akpınar, inşaatın hızla devam etmesinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, kursun tamamlanmasıyla birlikte bölge halkının dini eğitim konusunda daha iyi fırsatlara sahip olacağını ifade etti.

Akpınar, projenin tamamlanması için gerekli desteğin sağlanacağını ve sürecin yakından takip edileceğini belirterek, inşaat ekiplerine başarılar diledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum