Şemdinli Belediyesi taksi duraklarını yeniden düzenliyor

Şemdinli Belediyesi taksi duraklarını yeniden düzenliyor

Şemdinli Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmek amacıyla taksi durakları ve park alanlarını yeniden düzenliyor.

Şemdinli Belediyesi, ilçe genelindeki taksi duraklarını ve park alanlarını yeniden düzenleyerek şehir içi ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmeyi hedefliyor. Belediye Başkanı Fahri Şakar, projeyi yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Şakar, yaptığı açıklamada, “Şemdinli’yi daha modern, düzenli ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Taksi duraklarımızın işlevselliğini artırmak ve düzeni sağlamak için titizlikle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-08-29-at-21-07-40.jpeg

Projeyle birlikte ilçe genelinde trafik akışının kolaylaştırılması ve şehir içi ulaşımın güvenliğinin artırılması planlanıyor. Başkan Şakar, halkın memnuniyetinin öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.