Çiğdemlerin arasında santur keyfi

Yüksekova'da öğretmenlik yapan Ümit Bartın, Cilo Dağı ve çiğdemlerin manzarasında santur çalarak doğaya dikkat çekti.

İlçede havaların ısınmaya başlaması ile ovalar çiçeklendi. Cilo Dağlarının karlı zirveleri ile bütünleşen çiğdem çiçekleri görsel şölen sunuyor.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Ümit Bartın, çiçekli ovada santur ve erbane eşliğinde arkadaşıyla doğaya dikkat çekti.

Bartın, "Ovamız rengarenk. Dört mevsimi yaşadığımız bir alandayız. Cilo Dağlarının eteklerindeyiz. Bu canlılığı, bu güzelliği gördük ve santur çalmak için buraya geldik. Biraz da doğanın güzelliğine dikkat çekmek için geldik. Zorlu bir kış mevsimi atlattık. Bugün bu ova rengarenk. Bu mutluluğu yaşamak için müzik yapmak istedik. Doğamıza sahip çıkmamız gerekiyor, doğamızı korumamız gerekiyor" dedi.

İsviçre’yi andıran manzarada santur keyfi

İsviçre’yi andıran manzarada santur keyfi

İsviçre’yi andıran manzarada santur keyfi

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • xemgîn / 22 Nisan 2024 01:22

    sıkıldık artık bu adamdan her yıl bu adamı ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorsunuz tamam en iyi santuru sen çalıyorsun en iyisi sensin en doğacı en sanatçı en minimali sensin kardeşim rabbim tüm ünleri sana bahşetsin ama düş artık yakamızdan be santur kralı

    Yanıtla (2) (0)
  • Bilimle Uğraşan / 21 Nisan 2024 14:26

    Bu adam da hep bunu yapıyor her sene de haber oluyor ilk seneden aldık mesajı meşhur öğretmen doğada çalgı çalıyor her sene de olmaz ki be kardeşim. Bende onca yazı yazdım kitap bölümü yazdım kimse de demedi bu adam bilim ile uğraşıyor benimde öyle bir talebim olmadı reklam için bilim ve sanat reklam istemezler mirim istemez yine de sen bilirsin.

    Yanıtla (5) (0)