İstanbul Sanayi Odası Başkanı Bahçıvan: Yüksekova'nın yatırım potansiyeli canlanabilir konumda

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Bahçıvan: Yüksekova'nın yatırım potansiyeli canlanabilir konumda

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Yüksekova'ya gelerek ziyaretlerde bulundu. Bahçıvan, Yüksekova'nın yatırım potansiyeli üzerine görüşler aldı.

Yüksekova'da, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Oda Başkanı Salih Özdemir ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı. Bahçıvan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hem sohbet etti hem de bilgi alışverişinde bulundu. Oda ziyaretinin sonunda Bahçıvan'a Yüksekova kültürüne özgü kilim hediye edildi.

whatsapp-image-2024-06-08-at-14-51-10.jpeg

Ziyaret sonrası Bahçıvan ve beraberindeki heyet, Tarımsal Kalkınma ve Kadın Kooperatifi’nde (DEMETER) Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen kahvaltıya geçti.

whatsapp-image-2024-06-08-at-14-51-06.jpeg

Kahvaltı programına İstanbul Sanayi Odası yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Üyeleri dışında, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Kanaat Önderi Av. Esat Canan, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, esnaf, iş insanları ve yurttaşlar katıldı.

"Burası yatırımların canlanabileceği bir konum"

Yüksekova'da bulunmanın kendileri için önem arz ettiğini ifade eden Bahçıvan, "Yüksekova gerçekten hoş ve güzel bir memleket. Edindiğim bilgi ve görüşlere göre burası yatırımların canlanabileceği bir konum. O potansiyele sahip yani. Bu noktada herkesin üzerine düşeni yapması bu potansiyeli harekete geçirecektir. Umuyorum ki Türkiye'nin her noktası kalkınmaya müsait bir vaziyete gelecektir" ifadelerinde bulundu.

whatsapp-image-2024-06-08-at-14-51-07.jpeg

"İlerleyen süreçte Organize Sanayi Bölgemiz de açılacak"

Başkan Bahçıvan'dan sonra konuşan Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir ise “İstanbul Sanayi Odası her sene Türkiye’nin ilk 500 büyük şirketini duyuruyor. Onların buraya yaptığı ziyaret çok önemli. Çünkü; Yüksekova önemli bir konumda ve gelecek adına umut veriyor. İnşallah ilerleyen süreçte Organize Sanayi Bölgemiz de açılacak. Biz elimizden geldiğince bu insanları teşvik edeceğiz. Gelen misafirlerimizle bilgi alışverişinde bulunduk ve beraber kahvaltı yaptık. Biz oda olarak, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı'na ve Meclis üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretlerin önü açıldı, inşallah devamı da gelecektir” dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum