İLBANK Genel Müdürlük Heyeti ile Hakkari’nin su sorunları görüşüldü

İLBANK Genel Müdürlük Heyeti ile Hakkari’nin su sorunları görüşüldü

Hakkari’de, içme suyu ve atık su sorunlarına çözüm arayışında İLBANK Genel Müdürlük heyetiyle yapılan toplantıda, kaçak tesisatlar, su şebekesindeki kayıplar ve atık su arıtma tesislerinin iyileştirilmesi gibi konular ele alındı.

Hakkari’de içme suyu ve atık su problemlerine çözüm arayışında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Ali Çelik’in başkanlık ettiği toplantıda, İLBANK Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Topçu ve Van Bölge Müdürü Murat Kerim Uyan’ın da aralarında bulunduğu yetkililer, Hakkari merkezdeki kaçak kanalizasyon tesisatının yapılması, içme suyu şebekesindeki kayıp ve kaçakların önlenmesi ile atık su arıtma tesislerinin iyileştirilmesi konularını ele aldı.

Ayrıca, su arıtma projelerinin güncellenmesi gerektiği vurgulandı. Vali Çelik, toplantı sonucunda çözüm için gerekli iş birliği ve koordinasyonun güçlendirileceğini belirterek, somut adımlar atılması gerektiğini ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.