Hakkari'ye 20 uzman doktor atandı

Hakkari'ye 20 uzman doktor atandı

Hakkari'ye 117. Devlet Hizmet Yükümlüğü kurası kapsamında 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı ve 1 Yoğun Bakım Yan Dal Uzmanı başta olmak üzere toplam 20 uzman hekim atandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalarla birlikte Hakkari'ye farklı branşlardan toplam 20 doktor ataması gerçekleştirildi.

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, "117. Devlet Hizmet Yükümlüğü kurasında 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı ve 1 Yoğun Bakım Yan dal Uzmanı olmak üzere 20 uzman hekimin Hakkari'ye atanacağı ve bununla birlikte, 2 Adli Tıp Uzmanı, 2 Aile Hekimliği Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 4 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 2 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı ve 1 Tıbbi Patoloji Uzmanı atanacak" ifade edildi.

whatsapp-image-2024-07-06-at-13-29-35.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.