Hakkari'nin Derecik ilçesinde yol yapım çalışmaları sürüyor

Hakkari'nin Derecik ilçesinde yol yapım çalışmaları sürüyor

Hakkari'nin Derecik ilçesindeki Yeşilova ve Anadağ köyleri arasında başlatılan yol yapım çalışmaları, 7 kilometrelik güzergâhta sıcak asfalt dökümüne devam ediyor.

Hakkari'nin Derecik ilçesine bağlı Yeşilova ve Anadağ köyleri arasında başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında kilometrelik güzergâhta sıcak asfalt döküm işlemleri hızla devam ediyor.

whatsapp-image-2024-09-03-at-00-13-32.jpeg

Anadağ Köyü, ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor ve köy yolunun modernleşmesi yerel halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Çalışmalar tamamlandığında, köy sakinleri ilçe merkezine daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilecek.

whatsapp-image-2024-09-03-at-00-13-31-1.jpeg

Anadağ Köyü Muhtarı Ayhan Dinç, yol yapım çalışmalarıyla ilgili olarak, "Bu proje köyümüzün yıllardır ihtiyaç duyduğu bir hizmetti. Yolun sıcak asfaltla kaplanması, hem köyümüzün ulaşımını kolaylaştıracak hem de bölgenin yaşam kalitesini yükseltecek. Bu süreçte yanımızda olan ve destek veren Hakkari Valimiz Sayın Ali Çelik'e köylerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

whatsapp-image-2024-09-03-at-00-13-31-2.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.