
Hakkari'de yarı olimpik yüzme havuzu hizmete açıldı
Hakkari'de vatandaşlar, Sümbül Dağı eteklerinde kurulan yarı olimpik havuzda serinlemenin keyfini yaşıyor.
Girişimci Abdurrahman Er, Hakkari-Van kara yolunun Depin mevkisinde yarı olimpik havuzu projesini hayata geçirdi.
Sümbül Dağı eteklerinde kurulan ve içerisinde kafeterya, dinlenme salonları ve duş kabinlerinin bulunduğu havuza vatandaşlar ilgili gösteriyor.
Er, yeni istihdam alanları açmak ve kente yatırım yapmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.
Gençlerin spora yönlendirilmesi için farklı alanlarda yatırım ve hizmetlere ihtiyaç duyulduğunu anlatan Er, "Yeni istihdam alanları açılıyor. Bizlerde bunun öncülüğünü yaptık. Vatandaşların burada eğlenebileceği bir yer inşa ettik." dedi.
Havuzda serinlenen Furkan Özatak ise sosyal aktivitelerin kısıtlı olduğu kentte böyle yatırımların yapılmasının önemli olduğunu dile getirdi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yanıtla (0) (0)Tam olimpik havuz nasıl oluyor. Her açılan yarı olimpik de?
Yanıtla (0) (0)