Hakkari’de taşımalı eğitimde yemek hizmetleri toplantısı

Hakkari’de taşımalı eğitimde yemek hizmetleri toplantısı

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıda, taşımalı eğitim gören ortaöğretim öğrencilerine sunulan yemek hizmetleri ve ücret ödemeleri ele alındı.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz başkanlığında, Şube Müdürleri ve Merkez İlçe Ortaöğretim Kurum Yöneticilerinin katılımıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, ilde taşımalı eğitim gören ortaöğretim öğrencilerine yönelik yemek hizmetlerinin, müdürlüğe bağlı pansiyonlu ortaöğretim kurumları tarafından nasıl sunulacağı ele alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği kapsamında yapılan toplantıda, ortaöğretimde ulaşımlı eğitim uygulaması ve bu kapsamda yer alan ücret ödemesi hizmetlerinin sunumu detaylı bir şekilde değerlendirildi. Eğitim hizmetlerinin kalitesini artırmak ve sürecin etkinliğini sağlamak amacıyla bilgilendirme yapıldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum